آموزش شارژ و حل مشکلات Google Play
در این مقاله میخواهیم آموزش شارژ Google Play و حل برخی از مشکلات Google Play را به شما بدهیم.
با توجه به افزایش مستمر استفاده کنندگان از سیستم عامل Android، مسلما درخواست ها برای انواع اپلیکیشن های این سیستم عامل هم بالا رفته – طبق آمارها سیستم عامل Android چیزی بیش از 70 درصد سهم بازار را داراست، در مقایسه میتوانید میزان سهم iOS را در نظر بگیرید که فقط چیزی حدود 27 درصد است. این افزایش درخواست برای اپلیکیشن های مناسب باعث شده خیلی از سازندگان نرم افزارهای موبایل اقدام به ارائه ی نرم افزارهایشان در پلتفرمهایی مانند Google Play کنند.
گرچه چنین پلتفرمهایی شامل میلیاردها اپلیکیشن رایگان میشوند که احتمالا نیاز شما را هم برآورده خواهند کرد، ولی وجود احتمالی بدافزارها در کد این اپلیکیشن ها، تبلیغاتی که این اپلیکیشن ها برای ایجاد درآمد استفاده میکنند و برخی دلایل دیگر باعث شده که در حالت کلی نرم افزارهای پولی کیفیت و اقبال بیشتری برای کاربران داشته باشند. مسلما کاربران مقیم ایران هم در صورتی که میتوانستند از این سرویس ها با پول ملی بهرمند شوند شاهد کیفیت و خواستار بیشتری برای سیستم عامل Android در ایران بودیم، البته با اینکه دسترسی کاربران اینچنینی نسبت به نرم افزارهای Google Play محدود شده اما هنوز راه هایی برای رد شدن از این محدودیت ها وجود دارند.
در این قسمت قصد دارم طرز شارژ حساب Google Play با Gift Card های مخصوص را به شما آموزش بدهم تا با شارژ حساب خود بتوانید نرم افزارهایی که به آنها دسترسی دارید اما به خاطر پولی بودنشان نمیتوانید آنها را دانلود کنید را بدست آورید. توجه داشته باشید که شما میتوانید در Google Play چندین Profile داشته باشید – برای ساخت هر Profile باید یک سال صبر کنید – و هرکدام از این Profile ها میتوانند متعلق به یک کشور جداگانه باشند، ولی شما هر سال یکبار میتوانید کشور محل سکونتتان را تغییر دهید یا به عنوان دیگر Profile تان را عوض کنید و با این کار مقدار موجودی ای که در Profile قبلی داشتید به مدت یک سال برای شما غیر قابل دسترس خواهد شد.
شارژ حساب Google Play با Gift Card
1. ابتدا اپلیکیشن Google Play را روی گوشی مجهز به Android خود پیدا کرده و بازش کنید.
2. حالا آیکون سمت راست بالا کلیک کنید. این آیکون معمولا در صورت تعریف نکردن عکس، اسم اول شما را نمایش میدهد.
3. روی گزینهی Payments and Subscripons کلیک کنید.
4. در بخش بعدی گزینهی Redeem gift Code را بزنید.
5. در این بخش که مرحلهی نهایی است باید یک به نکات زیر پیش بروید
- حتما به ایمیلتان توجه کنید.
- کد را در اینجا وارد کرده
- در نهایت Redeem را بزنید.
- نکته ی مهم
- به خاطر داشته باشید که همیشه در هنگام خریداری گیفت کارت به کشور قید شده روی کارت دقت کنید، مثلا گیفت کارتهای US برای حساب کاربری ای که مکانش توسط کاربر یا به صورت اتوماتیک کشور ترکیه تعریف شده به هیچ عنوان قابل استفاده نیستند.
حل مشکلات شارژ حساب Google Play
در آموزش های قبلی درباره ی طرز کار با پلتفرم Google Play توضیح دادم، ازدیاد درخواست ها برای این پلتفرم به علت افزایش مستمر کاربران باعث افزایش درخواست بیش از پیش برای نرم افزارهای سیستم عامل Android شده و مطمئن ترین منبع برای تهیه ی این اپلیکیشن ها هم جایی جز Google Play نیست. اما اگر برنامه هایی با کیفیت بالا و کاملا مطمئن میخواهید و از دیدن تبلیغات نرم افزارهای رایگان هم خسته شده اید راهی جز خریداری نرم افزارهای پولی Google Play ندارید.
برای خرید نرم افزارهای پولی از Google Play باید ابتدا حساب خود را شارژ کنید، اما این کار خودش چند قدم دارد و ممکن است در هر مرحله به مشکلی برخورد کنید. در این قسمت میخواهم به شکلی کوتاه درمورد این مشکلات و دلیل بروز آنها توضیح بدهم تا شاید بتوانید با دانستن علت آنها از بروزشان جلوگیری کنید.
- اولین و مهمترین مشکل بعد از شارژ حساب ممکن است رخ بدهد که علتش هم چیزی جز عجله ی کاربر و ندانستن قوانین Google Play نیست. بگذارید بیشتر توضیح بدهم، کاربران عمدتا ابتدا گیفت کارت ها را خریده و کد آن را وارد کرده و بعد به فکر این مشکل برخورد میکنند. مشکل اصلی این است که طبق قوانین Google شما نمیتوانید برای خرید از Google Play از واحد پولی جز واحد پولی کشوری که در آن هستید استفاده کنید. پس قبل از خرید گیفت کارت به واحد پول و کشور قید شده روی گیفت کارت دقت کنید. بعد از وارد کردن کد هیچ راه برگشتی برای شما وجود نخواهد داشت.
- هیچوقت از منابع غیر معتبر گیفت کارت نخرید، اگر خودتان به صورت مستقیم نمیتوانید گیفت کارت مورد نظرتان را تهیه کنید بهتر است به سراغ سایت هایی که دارای نشان اعتماد الکترونیک نیستند نروید. ازدیاد درخواست ها برای گیفت کارتهای پلتفرم Google Play به خاطر افزایش شدید خواستار – چه از طرف کاربران و چه از طرف توسعه دهندگان نرم افزارهای Android داخلی – باعث شده متقلبان چشم طمع خود را به این بازار بدوزند. برای همین پیدا کردن کدهای استفاده شده یا تقلبی اصلا سخت نیست.
- سعی کنید بین هربار شارژ حساب حداقل 24 ساعت فاصله بگذارید. سرویس Google Play طوری تنظیم شده تا با بررسی دفعات شارژ حساب در هر 24 ساعت و گزارش این آمار، به کشف متقلبان کمک کند. پس اگر در 24 ساعت گذشته یکبار حسابتان را شارژ کرده اید برای شارژ مجدد آن کمی صبر کنید.
- اگر گیفت کارت را به صورت مستقیم تهیه کرده اید و قصد دارید آن را به کسی هدیه بدهید، هرگز آدرس ایمیل فرد مورد نظر را به عنوان آدرس ایمیل گیرنده به سایت های فروشنده ندهید. همیشه کارت را با ایمیل شخصی خود تحویل گرفته و بعد اگر قصد هدیه دادنش را داشتید برای کسی ارسالش کنید. در غیر این صورت احتمال این وجود دارد که Google Play شما را به اشتباه به عنوان متقلب شناخته و گیفت کارت را با تاخیر برایتان ارسال کند، یا اصلا ارسال نکند.
- هرگز چندین گیفت کارت به صورت همزمان از سایت های خارجی سفارش ندهید. همانطور که گفتم سیستم ردیابی تراکنش Google Play طوری برنامه ریزی شده تا جلوی متقلبان را بگیرد، برای همین اگر چند Gift Card به صورت همزمان یا با فاصله ی زمانی کم خریداری کنید جلوی شما را میگیرد. این کار برای جلوگیری از دلالی برخی کاربران و افراد متقلب است و معمولا چنین Gift Card هایی یا اصلا تحویل داده نمیشوند و یا با تاخیر خیلی زیاد به دستتان خواهند رسید.
منبع: آرسان گیم