چرا Elden Ring تاخیر خورد؟
در این بخش از بلاگ آرسان گیم به دلیل تاخیر خوردن Elden Ring میپردازیم. تنها چند هفتهی دیگر به انتشار بازی Elden Ring زمان باقی مانده است و وارد دورهای شدهایم که شور و شوق هواداران بازیهای سولز بیشتر از هر زمانی با نگرانی آمیخته شده است. از یک طرف، گسترش دنیای بازیهای دارک سولز به یک محیط جهانباز وسوسه انگیز و جذاب است، و از طرف دیگر برای برخی از هواداران، دیدن نتیجهی نهایی کمی ترسناک است.
آیا مناطق چرخانی که در خود سیاهچالهایی را پنهان کردهاند، مانند Lordran’s در دارک سولز یک یا Lothric’s در دارک سولز سه، از دیگر مناطق این بازی پیچیده و متمایز خواهند بود؟ آیا این بازی جهان باز همچنان میتواند تنوعی که در قالب تضادهای باشکوه، مانند منارههای آسمانی Anor Londo و تاریکترین نقاط Blighttown، به بهترین شکل طراحی شده بودند را به همگان نمایش دهد؟
مجلهی Edge تلاش کرده پاسخ این سوالها را در قالب مصاحبهای با خالق بازی Elden Ring، آقای هیدتاکا میازاکی پیدا کند. در این مصاحبه، میازاکی نشان میدهد که چگونه استودیوی FromSoftware با اولین بازی کاملاً جهانباز خود روبهرو شده و چالشهای ترکیب آن با فرمول بازیهای سولز را توضیح میدهد. میازاکی اقرار کرد که دلیل تاخیر Elden Ring تا حدی مربوط به سختیهای ساخت یک بازی جهانباز بوده است. او خاطر نشان کرد که سطح آزادیای که آنها در بازی Elden Ring به دنبالش بودند، بیشتر از چیزی بود که در ابتدا برای آن برنامهریزی کرده بودند. پیچیدگی ساخت این بازی به تدریج بیشتر شد و نیاز به زمان بیشتر برای رفع اشکال و تضمین کیفیت این بازی، در نهایت باعث تاخیر Elden Ring شد.
سختیهای طراحی یک جهان باز، باعث تاخیر Elden Ring شد.
ساخت یک بازی جهان باز، چالشهایی را در برابر FromSoftware قرار داد که به آنها عادت نداشتند. بر خلاف بازیهای دارک سولز در فضاهای اغلب فشرده و محصور روایت میشدند و بازیکنان باید همواره هوشیار میبودند، دنیای باز Elden Ring لحظات آرامتری را پیش روی بازیکنان میگذارد. مناطق زیادی از بدو ساخت مجموعه بازی Dark Souls وجود داشته که سازندگان آنها را با آزمون و خطا خلق کردهاند. این مکانیکها و فرمولها دوباره تکرار شدهاند و در دنیای جدید با مقیاس بیشتری گسترش یافتهاند. بسیاری از این جنبهها به سرعت بازی مربوط میشود و به گونهای جریان بازی تنظیم شده تا بازیکن خسته نشود.
هیچ شکی وجود ندارد که در سه بازی اول دارک سولز، حتی درختها هم با دخالت مستقیم طراح به صورت کاملاً دستی طراحی شدهاند. استودیوی FromSoftware مجبور بود بر برخی از ترفندهای طراحی بازیهای جهان باز مسلط شود تا دنیای Elden Ring را بهتر بسازد. میازاکی گفت که حدود 80 درصد از پوشش گیاهی و قرار دادن درختان در بازی با استفاده از یک سیستم رویهای و خودکار انجام شده است تا تیم سازنده روی مناطق دیگر تمرکز کند.
به گفتهی میازاکی، مقیاس بزرگتر Elden Ring، با وجود تمام چالشهای طراحی آن، در نهایت حس کاوش، جهانسازی و ماجراجویی خاصی که بازیهای FromSoftware را تعریف میکند، به خوبی نشان خواهد داد. تاخیر بازی Elden Ring باعث شده تا بسیاری از این جزئیات و عناصر را که شاید قبلاً نمیتوانستیم در مقیاسی کوچکتر در بازیهای دارک سولز ببینیم، اکنون در بازی Elden Ring تجربه کنیم. با دانستن این اطلاعات، شاید اکنون بتوانیم با نزدیک شدن به تاریخ انتشار جاه طلبانهترین بازی FromSoftware تا به امروز، کمی راحتتر منتظر این بازی بمانیم. میتوانید بازی Elden Ring را از فروشگاه سی دی کی اورجینال آرسان گیم خریداری کنید.
منبع: آرسان گیم