هر آنچه که درباره ی World of Warcraft: Dragonflight میدانیم
آیا Dragonflight میتواند روحی تازه به کالبد World of Warcraft بدمد؟
آشنایی من به عنوان یک بازیکن با دنیای World of Warcraft به چیزی حدود 15 سال پیش برمیگردد. آن دوران خبری از این انیمیشن های جذاب و سرعت زیاد نبود، در آن دوران ما تنها در نسخه ی The Burning Crusade بودیم و همانطور که Illidan هم هربار که وارد بازی میشدیم به ما یادآوری میکرد، هیچکداممان آماده نبودیم. اما حالا قضیه فرق کرده و با توجه به اینکه همین چند شب پیش شاهد رونمایی از بسته ی الحاقی جدید بودیم، تصمیم گرفتم که در این قسمت از وبلاگ آرسان گیم هر آنچه که درباره ی Dragonflight میدانیم و میتوانیم انتظار داشته باشیم را روایت کنم.
اما Dragonflight همه ی ماجرا نیست. این بسته ی الحاقی جدید، طبق رسم Blizzard که هر دو بسته یکبار کلاس و نژاد جدیدی به بازی اضافه میکند، شامل موجوداتی جدید با توانایی هایی جدید هم هست که همراه خود یک یا بهتر بگویم چند منطقه ی جدید دیگر را هم به بازی اضافه میکنند. با این حال Blizzard کماکان نقشه های بزرگتری در سر دارد، نقشه هایی که چند سالی هست عملی شان کرده و هم اکنون هم طرفداران خودش را دارد.
درست به خاطر ندارم که پرونده های تبعیض نژادی و آزاری که در مورد کمپانی Blizzard مطرح شده بود موجب سقوط طرفداران بازی World of Warcraft شد یا قبل از این ماجراها هم این سقوط شروع شده بود. در هر صورت، چند سال پیش Blizzard متوجه شد که تعداد بازیکنان جدید بازی World of Warcraft در حال ریزش است و بازیکنان قدیمی هم کم کم در حال گشتن بازار برای پیدا کردن عناوین هیجان انگیزتری هستند.
شاید بپرسید چرا؟ خود من به عنوان کسی که جزو همین دسته بازیکنان بودم – و هستم – به این دلیل تصمیم به مهاجرت از بازی World of Warcraft گرفتم که این بازی دیگر چالش زیادی برای من نداشت و برای همین هم کمی برایم خسته کننده شده بود. رو آوردن کمپانی Blizzard به کارهایی که باید در طول عمر Expansion مرتبا به صورت روزانه تکرارشان کنید، بازی را تکراری کرده و ایجاد کردن انواع و اقسام امکانات رفاهی برای بازیکنان که باعث از بین رفتن چالش های بازی شده بود.
اضافه شدن امکاناتی مانند Portal ها در نقاط مختلف، امکان استفاده از Mount ها در مناطقی که قبلا امکانش نبود و خیلی چیزهای دیگر آن حس ارزشمند بودن و موفقیتی را که از بدست آوردن اینجور چیزها در Expansion های قبلی حس میکردم را برایم از بین برده بود. اما همه میدانیم که بعدش چه اتفاقی رخ داد: رونمایی از World of Warcraft: Classic.
این را اضافه کنم که این نسخه از بازی شما را به دوره ای میبرد که سقف Level نهایتا 60 بود و تمام کارها خیلی چالش برانگیزتر بودند. طوری که بازیکنانی که از Expansion جدید به نسخه ی Classic میرفتند از سخت بودنش مینالیدند. اما این نسخه برای من مانند یک نفش تازخ بود…خدا عالم است که چند نفر را با Rogue ام در این نسخه روانی کرده ام!
با این حال، نسخه ی Classic از امکانات جدید خالی نبوده و نیست. در واقع این نسخه همان بازی قدیمی است که مقدار زیادی – به نظر من زیاد – از امکانات رفاهی نسخه های جدید را به آن اضافه کرده باشند و گرافیکش را هم تا حدود نسخه ی جدید بالا برده باشند. از آن زمان تا حالا، نسخه ی Classic به Expansion ای رفت که من خاطراتم با Wow را در آن شروع کردم، یعنی The Burning Crusade. اما حالا نسخه ای برایش معرفی شده که شاید بین بازیکنان ایرانی بیشترین محبوبیت را داشته باشد: Wrath of the Lich King.
اما صبر کنید، هنوز خیلی چیزها باقی مانده. نژاد جدید، منطقه ی جدید، دو نسخه ی جدید برای دو بازی جداگانه…همه ی اینها بازهم از نظر Blizzard کم است. آنها بعد از گوش دادن به بازخورد بازیکنان – البته آنطور که خودشان میگویند – شروع به تغییر خیلی چیزها در بازی کرده اند. از مشاغل و صفحه ی Talent ها گرفته تا معرفی مکانیک های جدید با چالش های جذاب.
در ادامه با آرسان گیم همراه باشید تا هر آنچه که درباره ی Dragonflight میدانیم را برایتان بازگو کنیم. اما قبل از آن بگذارید نکته ای را گوشزد کنم:
همانطور که میدانیم، Blizzard بعد از رخداد آن پرونده ها، فروخته شدنش به Microsoft و از دست دادن بازیکنان زیاد، شروع به خانه تکانی کرد و خیلی از مکانیک ها و ابداعات جدیدی که در Shadowlands اعمال شده بودند را تغییر داده یا حتی حذف کرد – چیزی که سابقا به هیچ عنوان دیده نشده بود. پس با اینکه در ادامه شاهد ابداعات و تغییرات جدید اعلامی از سوی Blizzard هستید، اما به خاطر داشته باشید که این کمپانی ممکن است در طول ارائه ی Expansion هرکدام از اینها را تغییر داده یا در صورت داشتن بازخورد منفی حذف کند.
بهینه سازی مشاغل
مشاغل همیشه یکی از ستون های اصلی بازی World of Warcraft بوده اند و در طول این چندین سال، تغییرات متعددی را هم در آنها دیده ایم. اما نقشه ی تیم مسئول برای این قسمت از بازی در Blizzard در نسخه ی Dragonflight چیزی فراتر از قبل است، به شکلی که آنها میگویند هدفشان این است که مشاغل را به قسمتی از شخصیت شما تبدیل کنند تا در هر Level و هر قسمتی از بازی بتوانید به آنها به قسمتی سرگرم کننده نگاه کنید.
اولین و بزرگترین تغییر این قسمت از بازی که لازم میبینم در مقاله ی هر آنچه که درباره ی Dragonflight میدانیم ذکرش کنم، Crafting Order ها هستند. قبلا اگر دنبال آیتم خاصی بودید که تنها و تنها از طریق مشاغل باید ساخته میشد، مجبور بودید که کسی را پیدا کنید تا آن شغل مخصوص را داشته باشد و بعد هم یا باید مواد اولیه را خودتان تهیه میکردید یا مجبور بودید که پول مواد لازم را هم با آن شخص حساب کنید.
اما حالا اوضاع کمی تغییر کرده. با ورود سیستم Crafting Order، شما میتوانید آیتم های مورد نیازتان را چه به صورت حضوری و چه به صورت ثبت سفارش در یک سیستم مرکزی، سفارش دهید. بعد از آن هم میتوانید مواد اولیه را تا جایی که میتوانید خودتان تهیه کنید و بقیه را به عهده ی سازنده بگذارید. این پروسه به اینکه شما آن شغل را دارید یا خیر هیچ ربطی ندارد. جالب اینکه این نوع سفارش ها را میتوانید به شخصی خاص، Guild ای خاص یا همه ی افراد هم واگذار کنید.
جالبتر اینکه در گذشته یک سری آیتم ها برای دارندگان مشاغل خاص کنار گذاشته میشد. مثلا افرادی که Jewelcrafting را دنبال کرده بودند میتوانستند جواهراتی خاص بسازند که به محض ساخته شدن به حالت Soul bound در میآمد و فقط شخص خود آن فرد توانایی استفاده از آنها را داشت. اما حالا میتوانید این نوع آیتم ها را از طریق سیستم Crafting Order سفارش داده و با پرداخت بهایشان از آنها استفاده کنید.
تغییر دیگری که شاهدش هستیم، معرفی چیزی به اسم Quality یا همان کیفیت در آیتم های ساخته شده است. این سیستم این گونه کار میکند که اگر فردی در یک شغل Skill بالاتری داشته باشد، آیتم های با کیفیت تری هم تولید خواهد کرد – که یعنی افرادی که برای Skill بالاتر در شغلشان زحمت بیشتری کشیده اند، میتوانند برای آیتم های ساخته شده درخواست مبالغ بیشتری هم بکنند.
تغییر بعدی که بدون شک یکی از آن دسته ابداعاتی است که بعضی از خاطرات خوش من از نسخه های قدیمی بازی را هم با خود به بازی برمیگرداند، بازگشت شاخه ها به مشاغل است. این قسمت که از همان ابتدا هم در بازی World of Warcraft وجود داشت، Crafting Specialization نام دارد. در نسخه های قدیمی شما باید یک شغل را انتخاب کرده و تا نقطه ای که باید شاخه ی خود را انتخاب کنید، پیش میرفتید. سپس در آن نقطه با انتخاب رشته ی مورد علاقه تان، در آن راه پیش میرفتید و تنها میتوانستید آموزش های خاص آن رشته را ببینید.
در نسخه ی Dragonflight ماجرای این قسمت کمی متفاوت است. آموزش های مربوط به رشته های مختلف را در همه جای دنیای بازی میتوان پیدا کرد، از کتاب های قدیمی ای که در خرابه ها پیدا میکنید گرفته تا غریبه ای که در غاری با او مواجه شده اید. طرز کار Specialization ها هم به این شکل است که مثلا اگر Blacksmith هستید، میتوانید تصمیم بگیرید که دوست دارید اسلحه بسازید یا زره. اگر انتخاب شما زره است، میتوانید با خرج کردن امتیازهایی که با بالا بردن Skill در شغلتان گرفته اید، تبدیل به یک Armor smith شوید و زره های با کیفیت تری بسازید.
این یعنی ممکن است شما در جمع دوستانتان دو نفر Blacksmith داشته باشید، اما فکر نکنید که با وجود یکی از آنها به دیگری بی نیاز هستید…چون ممکن است یکی از آنها Armor Smith و دیگری Weapon Smith باشد.
اما باز هم این تمام ماجرا نیست. در نسخه ی Dragonflight چیز جدیدی معرفی شده که نامش را Crafting Gear گذاشته اند. این سری آیتم ها را میتوانید برای بالا بردن مهارتتان در هنگام کار کردن استفاده کنید. هرچه مهارت شما در یک شغل بالاتر برود، دسترسی شما به Crafting Gear های بهتر باز خواهد شد و این آیتم ها هم هرچه بهتر باشند، توانایی شما در ساختن آیتم های بهتر را بالاتر خواهند برد.
هر آنچه که درباره ی Dragonflight میدانیم: رابط کاربری
سن بازی World of Warcraft چیزی حدود 20 سال است – اشتباه نکنید، منظورم با احتساب نسخه های اولیه یا همان Vanilla است. اما رابط کاربری این بازی یا همان UI آن، چیزی حدود 18 سال است که دست نخورده باقی مانده. با این حال، اینطور که خبرها حکایت دارند، این رابط کاربری دارد آخرین روزهای عمرش را میگذراند.
بگذارید باهم روراست باشیم، هیچکس هیچوقت فقط و فقط از رابط کاربری بازی World of Warcraft استفاده نمیکند. شاید روزگاری بوده که این رابط به نظر مدرن و کارآمد بیاید، اما سالها از آن روزها گذشته و تقریبا هیچ بازیکنی نیست که بتواند بدون استفاده از Addon ها به راحتی World of Warcraft بازی کند. اما وجود این Addon ها برای تیم طراحی رابط کاربری Blizzard یک نوع انگیزه بوده، چون حالا و طبق اعلام آنها، خیلی از توانایی های این Addon ها را در خود بازی خواهیم داشت.
تمام عناصر رابط کاربری بازی شفاف تر شده اند، کادر دور تمام آیکن ها باریک تر شده و میزان کیفیت تصاوری بالاتر رفته اند. قسمت های هنری رابط کاربری، مانند دو شیر یا عقابی که و طرف آیکن ها میبینیم هم به شدت تغییر کرده اند. مهم تر از همه: این رابط کاربری حالا کاملا قابل شخصی سازی شده. از مکان نقشه ی روی صفحه خوشتان نمیآید؟ خب چرا جا و اندازه اش را تغییر نمیدهید…چرا اصلا کل صفحه را بهم نمیریزید و چندین چیدمان مخصوص به هر نوع Talent تان را جایی ذخیره نمیکنید تا به محض تعویض Spec چیدمان رابط هم تغییر کند؟
بله تمام اینها در رابط کاربری جدید ممکن هستند. پس شاید وقتش رسیده که با Addon ها خداحافظی کنیم. البته کپی برداری Blizzard از روی این نرم افزارهای الحاقی که به نام Addon آنها را میشناسیم، از نظر من کار خلاقانه یا ابداع انقلابی ای نیست. اما این حقیقت که حالا همه ی بازیکنان بدون نیاز به دانلود یا دانش نصب چیزی میتوانند از یک رابط کاربری یکسان و کارآمد استفاده کنند، نکته ی مثبتی محسوب میشود.
Talent ها
درخت مهارت ها یا همان Talent Tree بازی World of Warcraft همیشه یکی از جذاب ترین بخش هایش بود. اما این درخت کم کم از بازی حذف شد و جایش را به یک سری مهارت های از پیش تعیین شده داد تا کنترل قدرت کاراکترها برای توسعه دهندگان راحت تر باشد، اما این تغییر دست بازیکنان را برای خلاقیت و آزمایش و اکتشاف بست.
از نظر من حذف این درخت که از نسخه ی Legion شروع شد، یکی از اشتباهات بزرگ Blizzard بود. شاید حذف آن باعث ساده تر شدن بازی برای جذب مخاطبان جدید بود – یادتان باشد که در آن برهه ی زمانی، بازی World of Warcraft در حال از دست دادن بازیکن بود و با اینکه Legion یکی از بهترین نسخه های بازی محسوب میشود، اما با از بین رفتن سارگراس دیگر چه هدفی برای بازیکنان قدیمی در بازی باقی میماند؟ – اما در نهایت صدمه ی جبران ناپذیری به میزان سرگرم کننده بودن بازی زد.
تغییر بعدی ای که در مقاله ی هر آنچه که درباره ی Dragonflight میدانیم میخواهم عنوانش کنم، بازگشت همین درخت کوچک و جذاب است. بله، در نسخه ی Dragonflight شاهد بازگشت درخت مهارت برای کلاس ها هستیم، اما با شکلی متفاوت. درخت مهارت شما حالا به دو دسته تقسیم میشود: درخت مهارت کلی که یک سری مهارت های کلی مرتبط با کلاستان را در خودش جا داده و درخت مهارت های خاص که مخصوص Spec شما خواهد بود.
مثلا فکر کنید که یک Druid هستید. کلاس Druid یک سری توانایی های خاص خودش را دارد، مثل Moonfire. اما با انتخاب مهارتتان، یک سری توانایی های خاص دیگر به Druid شما اضافه خواهد شد، مثلا اگر تصمیم بگیرید که Healer باشید، بازی جادوهایی مانند Renew را در اختیارتان میگذارد. حالا هرکدام از این توانایی ها در دسته های خاص خدشان قرار دارند و برای تقویتشان باید امتیازی مخصوص به هر درخت را داشته باشید.
با این روش گمان میکنم که جای زیادتری برای آزمایش هست، حداقل بیشتر از Legion و نسخه های بعد از آن. اما اصلا فکر نمیکنم دیگر هرگز روزی برسد که بتوانیم یک دسته Talent از درخت مهارت Healer و یک دسته ی دیگر از درخت مهارت Tank را باهم داشته باشیم. این رویکرد هم فقط و فقط جهت ساده سازی و در عین حال جذاب بودن بازی برای بازیکنان تازه وارد یا افرادی که پس از مدتی به بازی برمیگردند در نظر گرفته شده – لااقل حدس من که اینطور است.
هر آنچه که درباره ی Dragonflight میدانیم: مناطق جدید
اطلاعاتی که در کتاب های Warcraft وجود دارد حاکی از آن است که بعد از War of the Ancients که چیزی حدود 10 هزار سال پیش رخ داده، منبع انرژی ای که نژاد Night Elf ها به آن متکی بوده منفجر میشود و نام این اتفاق را هم The Sundering گذاشته اند. این انفجار خشکی های موجود روی Azeroth را از هم جدا میکند و در نهایت نقشه ی جهان به چیزی که امروزه در بازی World of Warcraft میبینیم تبدیل میشود.
ده هزار سال پیش، اژدهایان، به عنوان نگهبانان Azeroth، مکانی جدا از بقیه داشتند. آنها روی جزیره ای به نام Waking Shores زندگی میکردند، جزیره ای که به نوعی محل تولد و مکان اجتماع آنها محسوب میشد. اما با وقوع The Sundering، جادوی موجود در این محل رو به زوال رفت و اژدهایان هم به اجبار این جزیره را ترک کردند. اما آنها میدانستند که روزی این جزیره جانی دوباره میگیرد و برای همین هم راهی برای برگشت خود باقی گذاشتند.
اولین جایی که در نسخه ی Dragonflight واردش خواهید شد، همین Waking Shores است. مکانی که محل زندگی اژدهایان سرخ و نیمه غول هایی به نام Djaradin هاست. منطقه ی Waking Shores یک منطقه ی وحشی است که حالا با جادویی جدید دوباره جان گرفته، پس بهتر است خودتان را برای انواع و اقسام اتفاقات آماده کنید.
منطقه ی بعدی ای که در نسخه ی Dragonflight به آن سری میزنید – وشاید هم ساعت ها در آن وقت بگذرانید – Ohn’ahran است. این منطقه تا حد زیادی نقطه ی مقابل Waking Shores است، از این نظر که منطقه ی Waking Shores مملو از کوه هایی است که زاویه دید را میپوشانند، اما Ohn’ahran یک دشت پهناور است که طوری ساخته شده که بتوانید تقریبا همه جا افق را ببینید.
ذات منطقه ی Waking Shores وحشی و جوان است، اما منطقه ی Ohn’ahran حسی هنری و آرامش بخش در طراحی خود دارد. البته با توجه به اینکه این منطقه محل زندگی نژاد سبز اژدهایان است، میتوان این آرامش را هم از آن انتظار داشت.
ضمن اینکه در منطقه ی Ohn’ahran هم با موجوداتی مانند Centaur ها و دوست های قدیمی ای به نام Tuskar که شاید از نسخه ی Wrath of the lich King آنها را به خاطر داشته باشید، برخورد خواهید داشت. البته این Centaur ها با انواع دیگرشان که در نسخه های قدیمی دیده اید فرق دارند و موجوداتی بسیار پیشرفته تر هستند، پس خودتان را برای ماموریت های جلب اعتماد آنها آماده کنید.
سومین منطقه ای که در نسخه ی Dragonflight از آن عبور میکنید، Azure Span نام دارد. اگر یکی از آن دسته بازیکنانی باشید که در نسخه ی Wrath of the Lich King وارد دنیای بازی World of Warcraft شده اند، احتمالا این منطقه خیلی برایتان آشنا خواهد بود. دلیلش هم این است که توسعه دهندگان بازی برای ساخت نقشه ی Azure Span از نقشه ی Grizzly Hills الهام گرفته اند.
منطقه ی Azure Span اگر بزرگترین منطقه ی موجود در بازی World of Warcraft نباشد، یکی از بزرگترین هاست. منطقه ای پوشیده از جنگلی سرخ و ساحلی که صبح ها زیر مه گنهان میشود و شب هایی جادویی دارد. در نهایت این جنگل به دشتی باز ختم میشود و اگر باز هم به مسیرتان ادامه دهید به ارتفاعاتی پوشیده از برف خواهید رسید. که بخش اعظم این منطقه را به خود اختصاص داده.
کوه هایی پوشیده از برف و رودخانه های یخ زده شاید بهترین جا برای سکونت نباشند، اما در این منطقه هم با موجودات نه چندان تازه ای به نام Gnoll ها برخورد خواهیم داشت که خودشان به سه زیر دسته تشکیل میشوند. اما اینها تنها موجودات ساکن Azure Span نیستند، چون اینجا هم با Tuskarr ها ملاقاتی دوباره خواهیم داشت و به آنها در مبارزه ای در کنار نژاد آبی اژدهایان کمک خواهیم کرد. ضمن اینکه داستانی درباره ی Kalecgos را هم در این قسمت شاهد خواهیم بود.
بعد از تمام اینها به Thaldraszus میرسیم. شاید عجیب ترین منطقه ی کل این نسخه – البته عجیب ترینشان تا به حال – همین Thaldraszus باشد. تمام مناطق دیگری که درباره ی آنها گفتم، خرابه هایی هستند که حالا جانی دوباره گرفته اند. خانه هایی متروکه که حالا شاهد بازگشت ساکنین قدیمی شان هستند. اما وقتی به Thaldrazsuz میرسید، متوجه میشوید که کاملا سالم است و همه چیز در بهترین شکل خود باقی مانده.
این منطقه در واقع محل پادشاهی اژدهایان بوده است. جایی که پنج نژاد مختلف اژدهایان از آنجا بر Azeroth حکومت میکرده اند. منطقه ای مملو از کوه های بسیار بلند، غارهایی عظیم و متصل که هنوز هم پر از آژده هستند، و خانه ای جدا برای هر نژاد اژدها.
اما بگذارید همینجا اعترافی بکنم: نژاد اژدهای مورد علاقه ی من در Dragonflight، نژاد Bronze است. آنها مجهز به توانایی سفر در زمان و دستکاری آن هستند و حالا، با بازگشت اژدهایان و جادوی آنها به این منطقه باید منتظر ماند و دید که Blizzard به چه شکلی از این توانایی منحصر به فرد این نژاد بهره خواهد برد…شاید با بازگرداندن برخی از کاراکترهای محبوب گذشته؟
اما طبق معمول همیشه Blizzard یک شهر مرکزی را برای این نسخه هم خلق کرده که کماکان نقش محلی برای اجتماع و تعامل بازیکنان را بازی خواهد کرد. اسم این شهر، Valdrakon است و در آن به وضوح میتوان ایده ای که توسعه دهندگان بازی World of Warcraft درباره ی هرکدام از نژادهای اژدهایان بازی دارند را دید. مثلا نژاد آبی کتابخانه ی بزرگ در این شهر دارد یا نژادهای سرخ و سبز هرکدام یک باغ اختصاصی دارند که به محض ورود به آنها میتوانید بفهمید که این باغ متعلق به کیست.
اما شاید چیزی که بیشتر از همه تماشایی باشد، شهر Tyrhold است که در حقیقت یک سازه ی ده هزار ساله ی ساخته شده توسط Titan هاست. اما بگذارید توضیحات بیشتر درباره ی این منطقه را به مقاله ای دیگر موکول کنم.
نژاد جدید Drakthyr
خب، بلاخره رسیدیم به بهترین قسمت مقاله ی هر آنچه که درباره ی Dragonflight میدانیم که آنهم چیزی نیست جز نژاد جدیدی که به بازی اضافه شده. اگر نگاهی به گذشته ی World of Warcraft داشته باشیم، میبینیم که نژادها یا کلاس های جدیدی که در هر نسخه الحاق شده اند، هماهنگی خاصی با محیط آن نسخه دارند.
Blood Elf ها و Draenei ها در The Burning Crusade، Goblin ها و Worgen ها در Cataclysm و پاندای کونگ فو کار…ببخشید منظورم Pandaren ها در Mists of Pandaria بود. خب حالا که یک نسخه ی جدید با محوریت اژدهایان در دست داریم به نظرتان این نژاد تازه وارد دقیقا چیست؟
بله، درست گفتید. Drakthyr ها موجوداتی شبه انسان هستند که از اژدهایان مشتق میشوند. این موجودات توانایی هایی جادویی در کلاس مخصوص به خود دارند و میتوانند انتخاب کنند که عضو Horde یا Alliance باشند. به دلیل اینکه این موجودات به دست Neltharion – بله، همان Deathwing – خلق شده اند، توانایی استفاده از جادوی تمام پنج نژاد اژدهای موجود در بازی را دارند. کلاس مخصوص آنها، Evoker نام دارد و میتواند نقش DPS یا Healer را در میدان مبارزه ایفا کند.
البته فکر نکنید که قرار است با یک اژدهای عظیم به کمک دوستانتان بروید. متاسفانه باید بگویم که Blizzard این نژاد را چیزی مانند Worgen ها طراحی کرده، یعنی موجوداتی با ظاهری شبیه به انسان یا Elf که میتوانند هروقت دلشان خواست تبدیل به موجودی با بال ها و پوست پوشیده شده از پولک شوند.
با توجه به اینکه Worgen ها توانایی دویدن روی چهار دست و پا را داشتند، حدس میزنم که این نژاد هم توانایی پرواز با بالهایش را داشته باشد. اما برای تایید درست یا غلط بودن حدسم هنوز خیلی باید صبر کنید.
شاید در مقاله ای جدا به این موجودات تازه وارد قدیمی پرداختم، اما حالا که بحث از توانایی پرواز شد بهتر است که سری به یکی از جذاب ترین مکانیک های موجود در بازی بزنیم، مکانیکی که به شخصه خیلی برایش هیجان زده ام و دوست دارم کمی از مقاله ی هر آنچه که درباره ی Dragonflight میدانیم را به آن اختصاص بدهم.
هر آنچه که درباره ی Dragonflight میدانیم: Dragonriding
سری بازی های Batman روی کنسول ها را به یاد دارید؟ آنجا باید با استفاده از شنل مخصوصتان و با کمک گرفتن از شتاب اولیه و جاذبه ی زمین، گلاید میکردید. دقت کنید که نگفتم پرواز، چون همه میدانیم که Batman توانایی پرواز ندارد.
شاید بتوانم بگویم که چیزهایی که تا به حال از Dragonriding در Dragonflight دیده ام، ذهنم را به سمت گلاید کردن با Batman میبرد. در این مکانیک تازه ی دنیای World of Warcraft، شما باید مهارت اژدها سواری خودتان را بالا ببرید. چطور؟ خب با سوار شدن و پرواز با اژدها.
به نظر کار ساده ای میاید. سوار اژدها میشوید، پرواز میکنید و از نقطه ای به نقطه ای میروید..مگر نه؟ نه، این اصلا کل ماجرا نیست. چیزی که در Dragonriding نشانه ی مهارت شماست و قسمت سرگرم کننده ی ماجرا هم هست، شتاب و ارتفاعی است که میتوانید به آن برسید.
شما باید بتوانید با استفاده از گرانش زمین خودتان را به شتاب های بالا رسانده و بعد با کمک گرفتن از اژدهای عزیزتان خودتان را بالا و بالاتر ببرید. ضمنا این را هم اضافه کنم که کنترل این هیولاهای خوش رنگ و آتشین نفس در سرعت و ارتفاعات مختلف چالش های خودش را هم خواهد داشت. چالش هایی که حدس میزنم باعث خلق رقابت هایی بین بازیکنان شوند.
من که به عنوان یک بازیکن قدیمی دنیای World of Warcraft کمی بیش از اندازه برای این نسخه ی جدید هبجان زده هستم. خدا را چه دیده اید، شاید من هم بعد از مدت ها از World of Warcraft: Classic دل کنده و برای اژدها سواری هم که شده سری به Dragonflight بزنم. اما در هر حال فعلا این چکیده ی کل مطالبی بود که درباره ی این نسخه میدانستم.
منبع: آرسان گیم.